DU ER IKKE ALENE

Gruppeleder kurs i R.O.T

Ukas tittel gjenspeiler litt om hva som rører seg der ute , mange mennesker åpner seg om ulike behov for å kunne ta tak i sine liv
Men føre man kommer så langt , så går vi ofte alene rundt med den berømte klumpen i magen , det knyter seg i brystet og vi hiver etter pusten.

Vi vet at livet ikke er enkelt og at livet langt fra er en dans på roser , vi har gått veien og vi har tråkket opp stier på glødende kull og knuste glass skår.
Vi har stått i gjørme og søle . Derfor vet vi også hvilke enorme utfordringer som livet kan gi oss.

Ofte må det radikale endringer til for å starte opp på nytt , når tåka ligger tjukk som graut er det vanskelig å navigere , men nå finnes det så mange gode hjelpere og fyrtårn som gjør det litt lettere å finne en trygg havn.

Jobben med å sortere ut og bearbeide livet tar tid og er ikke gjort over natten eller på 14 dager , vi lærer bort at dette må vi investere i , vi må tillate oss å bruke den tiden vi har behov for.

Empowermen = å ta styring i livet – se at det faktisk kan være mulig å ta livet tilbake – R.O.T gir støtte på denne veien R.O.T gir deg håp og motivasjon til å fortsette på denne merkelige og uoversiktlige reisen i følelser – fortvilelse men også i håpet og gleden.

Du er IKKE alene – Bruk oss som en veileder – bruk oss som en mentor – bruke oss når DU trenger å gråte – hyle høyt eller når du trenger en rygg å følge.

Det du strever med i dag – blir din styrke i morgen
Din ødelagte bagasje blir til andres håp når vi reiser oss fra asken og tar livene tilbake.

Vi er ikke alene , vi har fellesskapet , nettverket og tryggheten.
Vi har på en måte vår egen flotte sammensveisede familie , der vi alle deler samme etternavn , avhengighetene – men også håpet

I R.O.T så heier vi på nettopp deg – Vi bryr oss om deg.
Du er ikke alene , vi går samme vei med nettopp deg.

Behandlings linker
https://www.vitalis.no

https://www.blakors.no

R.O.T
https://www.rot-no.net

Du er unik , selv med brukket rygg og fortvilelse , så er du unik og utrolig verdifull.

Ta vare på og god helg alle sammen

Liker du dette innlegget?

Share on facebook
Del