ENDELIG HELG

VALG

Livet består av valg og det er jo ikke helt enkelt , livet valg preger oss ,derfor har vi i R.O.T satt en standard i gruppene om hva vi skal ha fokus på, hver deltager er selv ansvarlig for å ta sin plass i gruppen og se sine muligheter , selv om vi har en forståelse for at det er fullt mulig å sitte å lytte , så opplever vi til stadighet at deltagere velger å dele , dette gir oss trygghet og tillit . men så er det også slik at vi er ikke så ulike og vi har ofte like historier , det føles godt å komme en plass der du ikke er alene om dine erfaringer ,men at det sitter flere i rommet som står frem å deler fra livene sine.
Valget de fleste tar hos oss i R.O.T er så uendelig verdifullt og viser en så stor kraft og styrke samt vilje til og endre livet , men så får de også en stor heia gjeng på kjøpet som gir av seg selv for å støtte nettopp deg som ønsker en endring.

TILLIT OG UTFORDRING
I R.O.T så er vi opptatt av å gi tillit,
i R.O.T er vi gode på å utfordre hverandre og dette gir en kjempe boost og vekst i eget liv.
Når vi brukere får høre at vi er verdifulle og at vi er viktige så setter dette i gang en fin prosess , da tør vi å endre oss.

BLE TILBUDT EN DOSE GOD DOP – FIKK NØKKEL
En av brukerne skulle hjem ( Et annet Fylke \ kommune) og ble møtt med en som tilbudte en dose med god dop , brukeren sa et klart og tydelig nei , på møtet fikk samme bruker nøkkel til huset og ansvaret for å låse opp til neste møte , det er slik R.O.T ønsker å jobbe – tillit har vi tro på og vi ser at det virker- ansvar gir vekst og gjør at slike valg senere blir så mye enklere.
Nå skal det også sies at denne brukeren har vært en kjempe ressurs i R.O.T

SNART AVSLØRER VI IKKE EN- MEN TO GODE NYHETER
Vi holder dere på pinebenken bitte litte grann til , men det vi snart skal avsløre viser bare hvordan R.O.T jobber og hvilke verdier og ressurser R.O.T ser i menneskene som går hos oss , så følg med videre.

SAMMARBEID IKKE BARE ORD – MEN OGSÅ HANDLING
R.O.T ønsker å vise at sammarbeid ikke handler om fine store ord , men også aktive handlinger , klarer vi å stå sammen , klarer vi å fremsnakke å hjelpe hverandre til og yte mer ovenfor bruker gruppen , men også fagfelt , ja da er vi en større ressurs , enn om vi står på hver vår tue.

Så i hver enste oppdatering så deler R.O.T linker til andre Organisasjoner og selvhjelps grupper , men vi deler mer enn gjerne linker til ulike behandlings muligheter også : For R.O.T er det brukerne som står i sentrum.

NYTTIGE LINKER

https://www.nanorge.no
https://www.aanorge.no
https://www.a-larm.no
LINK TIL OSS OGSÅ
https://www.rot-no.net

Følg oss videre og ta gjerne kontakt om du lurer på noe
God helg alle sammen og ta vare på

Liker du dette innlegget?

Share on facebook
Del