FREDAG OG HELG

KURSBEVIS I R.O.T ACADEMY

Fredag og helg , siste oppdatering var ikke en , men to nyheter og nei dere må nok vente litte grann til , men vi håper jo at dette pirrer nysgjerrighetene deres .

FYSISKE MØTER
Da er vi i gang med fysiske møter og første møte gikk av stabelen i går , nå er det jo slik at vi i R.O.T liker å utfordre , vi liker å gå utenfor den berømte comfort sonen og tro meg det gjør vi også. Lite viste den ene brukeren at vi hadde en plan og etter å ha ønsket velkommen så fikk brukeren et direkte spørsmål om å lede møtet , mens leder og nestleder gikk ut , responsen ble et ubetinget ja og her er det så mye vilje i nettopp det å ta ansvar.
vi vokser med ansvar og tillit , vi vokser ved å mestre.

ZOOM SOM EN DIGITAL MULIGHET
R.O.T har tilbud om Zoom møter og et verdifullt suplimang til de som ikke kan bruke fysiske møter , her opplever R.O.T samme vilje fra brukere til og steppe inn og ta ansvar , en helt ny situasjon for den som tok dette møtet på sparken , men for en boost dette gir og R.O.T håper jo på sikt at det vokser frem flere brukere som R.O.t kan spille på

R.O.T ER DANNET AV BRUKERE ER FOR BRUKERE
Derfor mener R.O.T at organisasjonen utvikles best ved at brukere står opp og frem å tar ansvar , det er så enormt mye vekst og positiv mestrings følelse i det og lede møter , enten det er på Zoom eller fysiske.

R.O.T
Hva er det som gjør organisasjonen så spesiell ?
R,O.T har ingen ansatte , men et styret som skal forvalte organisasjonens formål , fremme brukerens mulighet til og ta ansvar i eget liv å starte veien inn i fremtiden, Vise tillit å trygghet ved å vise til egne erfaringer ,samt vise til at alles historie har verdi for den veien vi skal gå.
Ingen får lønn , ingen er mer verdt enn andre og vi er på samme sti.
I R.o.t ønsker vi å vise til at alle må få benytte de muligheter , de fellesskapene som gir en verdi og i R.O.T så har vi alle den samme muligheten.
https://www.a-larm.no
https://www.nanorge.no
https://www.aanorge.no
https://www.rot-no.net
Alle felleskap er viktig å bruke , alle muligheter vi har for å kunne leve rusfrie må vi tørre å se mulighetene av:
R.o.t er kanskje den organisasjonen som fremmer disse muligheten sterkest og grunnen til det er at det er brukerens som er viktig her .

VI KONKURERER IKKE MED ANDRE
Nei vi skal ikke konkurrere vi skal bidra til samhandling og samarbeid på tvers av organisasjoner og på tvers av de ulike tjeneste ytere

Alle har rett på et godt og trygt rusfritt liv

SÅ TIL SLUTT
Vi oppfordrer dere til og følge godt med for i løpet av veldig kort tid , så vil R,O,T slippe to fantastiske nyheter………

God helg til alle dere fantastiske flott unike mennesker der ute
Hilsen alle oss i R.O.T

Ta vare på

Liker du dette innlegget?

Share on facebook
Del