GALLERI NILSEN SOMMERFUGLER – DANMARK – TYSKLAND

RECOVERY & TILFRISKING

Overskriften sier så mye om hva som skjer om dagen , vist er det Covid og restriskjoner , vist er det vanskelig med å møtes , vist er det begrensninger på alt mulig , men R.O.T finner en vei ut sammen med dere fantastiske personene vi har rundt oss og som støtter oss.

Som dere vet så sliter også R.O.T med og få inn økonomiske midler ,vi får ofte avslag på våre søknader med begrunnelse om at vi er for små.
Trist at det skal være utslagsgivende for en søknad inn til departementene om at vi er små og har behov for å være ansvarlige å vokse i et tempo som gir grobunn for å overleve, men det stopper ikke oss , eller det vil si , det stopper ikke dere fra å strekke ut en hånd til oss.

GALLERI NILSEN :
Galleri Nilsen er en av mange som velger å støtte R.O.T i sitt viktige gode arbeid , selv om Galleri Nilsen ikke hadde penger å gi , så kom de opp med tidenes gave i form av sommerfugler , disse sommerfuglene har regelrett flydd ut og funnet mange nye eiere og R.O.T har fått inn kjærkomment økonomi.
det betyr samtidig at flere har fått vite om oss og nå vet at R.O T er i full drift.
Så om du \ dere ønsker å kjøpe sommerfugler så tar dere bare kontakt med oss.

STØTTEN RUNDT OM I LANDET :
Støtten er formidabel og strekker seg nå Fra lille Porsgrunn og vestover – sørover – langt inn i midt Norge og østover.

DET STORE UTLANDET :
Selv i Danmark og senest nå også Hannover i Tyskland har fått vite om R.O.T via sommerfugl kampanjen og det er jo utrolig morsomt.
Så takket være alle der der ute som deler R.O.T på Fb og andre sosiale medier , så får flere vite om oss.

R.O.T SINE GRUPPER:
VI må nesten skrive litt om hva som skjer i gruppene også , for maken til modige deltagere som blottlegger sine innerste følelser og tanker , ja det skal du lete lenge etter.
Her tar vi alle tak og går fremover i flokk og følge , her er støtten i form av egne opplevelser og erfaringer så utrolig gode å ta med seg videre.
– Vi har vært der og vi vet en vei ut.

-Recovery
-Tilfrisking
-verktøy
-Endringer i fokus

Når vi kommer i et vakuum så må vi endre på verktøyene i vår tilfrisking og tenke nytt , dette får vi kunnskap om i R.O.T sine grupper.

KONTOR TID :
R.O.T starter opp kontor fra Mandag 26 April :
Mandager 1100-1500
Tirsdager 1100-1500
Torsdager 1100-1530
Kontakt informasjon 908 01 054

Så til slutt vil R.O.T få takke alle dere der ute som gjør en formidabel jobb med å støtte – dele og fremsnakke R.O.T

God helg og kos dere i det vakre vår været

Liker du dette innlegget?

Share on facebook
Del