IKKE JEG – IKKE DU – MEN OSS OG EN ORDFØRER

RECOVERY OG TILFRISKING

Helgens overskrift gjenspeiler R.O.T sin filosofi , i vårt fellesskap så står vi sammen og løfter i flokk , vi heier på hverandre og gir støtte.
Slik skal det være og når vi bevist bruker ordet oss , så får vi en større mening og et samhørighet til organisasjonen og hverandre.

Alle R.O..T sine tilbud vokser og øker i takt med behovet og dette er grunnlagt med OSS som filosofi .
Gårsdagen møte i Porsgrunn seiler dog inn som en spesiell begivenhet da selveste Ordfører Robin Martin Koss kom på besøk , her fikk Robin servert den ene etter den andre av ærlige dype delinger og det var lett å se at Ordføreren ble beveget av hvor åpne å ærlige brukeren var-

Selv om man kommer inn som student-fagperson eller som i dette tilfelle Ordfører , så er du en av oss når du setter deg ned , da lar vi alle titler ligge og vi er alle mennesker med vår erfaring og vår unike evne til og løse utfordringer.
Så Ordfører Robin Martin Koss er en av oss nå.

NOTODDEN OG ZOOM
R.O.T sin avdeling på Notodden har virkelig satt seg og en stabil fin gruppe har vokst frem , dette er så utrolig bra og vi heier på alle dere fantastiske ildsjeler som gir gass og bruker gruppa for hva det er verdt
Notodden + Porsgrunn = OSS
R.O.T Tilbyr også Nasjonale Zoom møter og også her er det en flott å stabil gruppe , der deltagere får den tiden og roen som skal til for å dele i trygghet.
Notodden + Porsgrunn + Zoom = OSS

AVSLØRING AV IKKE 1 MEN 2 NYHETER
Dessverre så må folket vente bitte lite grann til da et aldri så lite , men dog så smittsomt virus har satt en bitte liten brems for avsløringene , men vi ,lover å komme med disse fantastiske nyheter så fort alt er klart.

EGET KONTOR
R.O.T har endelig fått et kontor der vi kan ta imot brukere ,pårørende og andre som har behov for en prat i fred og ro.
Kontoret er i huset på Raschebakken Dagsenter i 2 etasje og R.O.T
( Her vi også har alle gruppene våre )
R.O.T disponerer følgende dager :
Mandager 11-15
Tirsdager 11-15
Torsdager 11-16
For kontakt ring 908 01 054 Emil Sølyst

R.O.T oppfordrer alle nye brukere til og undersøke hva slags tilbud som finnes og hva en kan bruke for og få starthjelp i sin tilfrisking
https://www.nanorge.no
https://www.aanorge.no

https://www.rot-no.net

Å stå alene er vanskelig.

Så vil vi avslutte med å takke alle dere fantastiske flotte unike mennesker der ute , dere er med å utgjøre en forskjell og R.O.T hadde ikke klart seg uten dere.

God helg og husk å ta vare på

Liker du dette innlegget?

Share on facebook
Del