Å LEGGE STEIN PÅ STEIN

Å LEGGE STEIN PÅ STEIN

Publisert av Tankesmia den 20.06.22. Oppdatert 23.08.22.

Å LEGGE STEIN PÅ STEIN :
I R.O.T så har vi fokus på å skynde oss langsomt , legge ned grunnsteinen og bygge opp livet vårt i takt med behovet og hva vi trenger for å stå støtt.
Dette fundamentet bruker vi også når vi skal bygge opp organisasjonen Recovery og Tilfrisking.

R.O.T
Pr dato så har Organisasjonen 4 avdelinger , det vil si Tønsberg starter opp Mandag 6 September.
Fra den spede begynnelsen i 2017 og til nå så har vi kun hatt fokus innover på oss selv og hvaR.O.T kan bidra med , derfor har vi har aldri tvilt på at R.O.T hadde livets rett og at tilbudet kommer mange til gode.
Nettopp dette at flere får et tilbud og velge i er viktig , ingen har enerett på brukere eller oss mennesker , men vi må kunne være en bidragsyter for og synliggjøre alle tilbud som finnes , det som passer for meg , passer kansje ikke for deg.

4 ÅR OG LITT OVER 4000 TUSEN:
R.O.T har vært i drift i litt over 4 år og opptellingen viser at enormt mange har vært innom og bruket eller bruker fremdeles R.O.T sine tilbud.
Litt over 4000 ganger er fasiten på disse årene og det er vi veldig fornøyde med , i tillegg så kommer alle de 1\1 samtalene utenfor åpningstider.
I disse 4 årene har vi også svært lite tilbakefall fra våre brukere , noen har selvfølgelig valgt å vende tilbake til rusen , men utrolig mange har reist seg og bidrar nå inn i samfunnet i ulike roller.

R.O.T ER EN MULIGHET FOR AT DU KAN TA TAK I LIVET DITT :
1 ) Porsgrunn
2 ) Notodden
3 ) Tønsberg
4 ) Hamar

her er de byene som R.O.T har tilbud i og det er ikke bare grupper som tilbys , trenger du 1\1 samtale – trenger du veiledning inn i systemet eller trenger du andre ting så stiller vi opp.

FRIVILLIGHET OG ØKONOMI
I R.O.T så er det ingen som er ansatte , ingen får lønn og vi baserer alle tilbudene på erfaringskompetanse – det å gi er utrolig viktig for oss. Selv om ingen vet hva som skjer i fremtiden så er vi utrolig heldige som har så engasjerte og dyktige frivillige som stiller opp.
I R.O.T driftes det på lavbudsjett og hjulene går så vidt rundt , grunnet en møysommelig og klok økonomi styring av styret.
Budsjettet er på litt over 150.000 i året , men vi må øke kraftig de neste årene , så får vi se om vi klarer å få inn nok midler.
Håpet er at flere ser verdien i hva vi klarer å skape og at dette genererer økonomi som er bærekraftig og som gjør at R.O.T kan utvikle seg videre.

Ønsker du å bidra økonomisk kontakt oss gjerne for en hyggelig prat.

VI ER STOLTE OVER HVA VI FÅR TIL :
Ja vi er stolte over hva vi får til , vi er stolte over hva alle klarer å utrette i vårt fellesskap endringer er til å ta og føle på , fra et liv i ruiner til og styre livet sitt og kjenne på gleden av å faktisk være rusfri og i livet.

 

Ikke jeg – ikke du men OSS

God helg til dere alle sammen og husk vi klarer mer enn vi selv tror