Å skape historie

Å skape historie

Publisert av Emil Sølyst den 27.03.23.

Å SKAPE HISTORIE ER DENNE MANDAGENS OVERSKRIFT

Hva skal til for å kunne skape historie ? Hva skal til for og skape noe som gir langsiktige gevinster ?
I R.O.T så har vi siden oppstart hatt fokus på hva vi vil og hvilken vei vi ønsker å gå, med tanke på at ting tar tid så har vi valgt å bygge langsomt samt å tenke nytt.
Som alle andre er vi også avhengig av økonomi og siden vi ikke helt er i kategorien ( Størrelse i utbygging av avdelinger, samt medlemmer så må vi tenke alternativer, men også alternativer for hvordan vi skal kunne yte bedre hjelp til andre grupper med rusavhengige og der er R.O.T i ferd med å skape en banebrytende historie der R.O.T er førende i strategi og hvorledes man skal kunne nå nye mennesker som sliter med rusmidler ,men også en skjult gruppe pårørende.

YARA ER FØRST UTE OG ER LEDENDE INNEN DEN NYE SATSNINGEN
Ja Yara er faktisk  utrolig modige som har valgt å satse på R.O.T og som ser en lenge skjult mulighet for og kunne hjelpe sine ansatte som enten har et problematisk forbruk av ulike rusmidler , men også for alle de pårørende som er i konsernet.
Nå har vi hatt dette samarbeidet siden 0101-2023 og ser allerede nå at det er en gryende bevegelse i mennesker som velger å søke hjelp hos R.O.T-Dette er vesentlig tidligere en vi hadde forutsett men vi er ikke overasket heller da vi har flotte hjelpere som bidrar til økt synliggjøring av dette tilbudet Ikke meg-ikke deg men oss kommer mer og mer til sin rett og gir resultater.

NYE MULIGHETER , NÆRINGSLIVET BANKER PÅ DØRA
Ja som sagt så har vi hjelpere der ute som bidrar til og synliggjøre dette tilbudet og som hjelper oss å løfte dette opp og frem, så dette blir en spennende uke og en spennende vår hvor det vil skje mye positivt og hvor R.O.T får flere muligheter til og komme på banen, men dere er hjertelig velkomne til og ta en prat og få litt mer informasjon om hva R.O.T kan tilby.
Vi kjenner avhengigheten og vi vet hvor vanskelig denne er, vi tilbyr ingen kvikk fix, men en mulighet for og jobbe langsiktig med deg som fører i eget liv.

BLI MED Å SKAP EN HVERDAG DU OGSÅ DA VEL - Ja bli med og hjelp dine ansatte til og tørre å ta tak i livet, hjelp dine ansatte som er pårørende til og finne hjelp for og få en bedre og mer stabil hverdag.

Mulighetene til og møte morgendagens utfordringer de må vi skape sammen , vi må tørre å løfte øynene å se hva som er i ferd med å utspille seg i vårt samfunn, vi må se at et rusmiddelbruk som fører til enorme negative konsekvenser er i ferd med å bre seg utover i vårt samfunn-ufarliggjøring av rusmidler har fått fotfeste o0g både barn- ungdom og voksne er i ferd med og bli fanget inn i rusens nettverk.

LA OSS SAMMEN GÅ NYE VEIER-Ja la oss gå sammen og skape rom og muligheter for å ta tak i livet og få livet opp å gå