Denne helgen blir det kurs

Denne helgen blir det kurs

Publisert av Emil Sølyst den 08.09.22.

Dette blir en fantastisk helg :

Å kunne starte denne vakre helgen med flotte fantastiske mennesker som virkelig har gått veien på kryss og tvers for å legge rusen bak seg , ja det er bare helg fantastisk.

I R. O. T er vi opptatt av å vise at det nytter , vi er innstilte på å tråkke sti på gjørmete underlag for at nettopp du skal kunne føle deg trygg i din vei inn i fremtiden.
Hva passer da bedre enn å rigge til et oppfølgings kurs i R. O. T sitt eget Academy ?
 Å samle en flott gjeng som virkelig går ut av comfort sonen og gir av seg selv , tråkler inn i egne følelser og utfordrer seg selv , gir gass og drar hele gruppen inn som et støttende element i hva som venter der ute.
Å for dere som tenker at ja ja hvor hardt og tøft kan dette kurset være ? 
la meg si det slik at dette er en reise i alt fra A- til Å , her får deltagerene virkelig kjenne på hva det vil si å få Bryne seg på egen trygge comfort sone , her får følelser et navn , her får man kjennskap til hva det vil si og by på seg selv.

Å fydda tenker du nå , neida sier vi for her er det en vekst som gir enorme resultater , her er det innsikt i eget liv som virkelig kan bli nyttig i fremtiden.

- trygge rammer
- trygge kursholdere
- vekst i eget liv
- vennskap
- bygge relasjoner
- utvide og bygge på egen og gruppas kompetanse
- samhold
- opplevelse

 

R. O. T er opptatt på og møte morgendagen , vi er innstilt på å kunne vokse i endringer og lære av vår fortid for å forme fremtiden.
Å gi videre det vi selv har endret , og vise at det finnes en vei for alle….

 

Vi gleder oss til denne helgen og ser frem til en kurshelg her ute på Oddane Sand i vakre Nevlunghavn