ET NYTT ÅR MED ØNSKE OM HÅP

ET NYTT ÅR MED ØNSKE OM HÅP

Publisert av Tankesmia den 20.06.22. Oppdatert 23.08.22.
RECOVERY OG TILFRISKING

ET NYTT ÅR MED ØNSKE OM HÅP :
Om kun noen timer så går vi alle inn i et helt nytt år , et år vi håper vil bringer alle et håp og glede , et år som gir alle som trenger det en hånd å holde i.

 

LITT OM ÅRET SOM HAR VÆRT :
Som de fleste andre så startet 2021 med stengte dører og et samfunn som ble hold ned grunnet virus , men i R.O.T så hold vi hodet oppe og så oss etter nye muligheter.
– Zoom digitale møter
– 1\1 samtaler
– Walking and Talking
– Telefon
– face time

disse ble ofte benyttet for og holde motet og humøret oppe , som en bruker sa – jeg blir med på Zoom for å innspirere andre til også å være med.

Etter hvert så kunne vi sitte utendørs , selv om gradene viste nærmere 0 så benket vi oss utenfor huset og fikk noen gode samtaler.

 

OVER 1300 REGISTRERTE PÅ ALLE TILBUD :
Selv med nedstengninger og restriksjoner så gjennomførte R.O.T til applaus og vi er utrolig stolt over at det ble registrert over 1300 oppmøter på alle tilbudene som R.O.T arrangerte i 2021- dette vitner om et behov og at brukere får verdiskapning ut av R.O.T sine tilbud : det er ikke noe JEG eller MEG i R.O.T men OSS….
Bare i ordet OSS så ligger det mye informasjon , her er vi ikke alene , men i et fellesskap som heier hverandre opp å frem , her er det ikke en eller noen få som skinner , men ALLE OSS skinner.

 

NYE AVDELINGER :
Det ble opprettet 2 nye avdelinger som vi alle er enormt stolte av og som ivaretar en høy kompetanse , bare oppmøtet siden disse startet vitner om et savn av å ha noe nytt å gå til.
HAMAR
TØNSBERG
Det borger for kvalitet når brukere tar utfordringen og etablerer disse avdelingene.

ØKONOMI :
Med nye avdelinger så øker utgiftene og økonomi er en stor del av det arbeidet som legges ned , det koster å arrangere de ulike tilbudene og det koster å opprettholde tilbudene.
R.O.T vil derfor rette en stor takk til alle som har bidratt til og sikre økonomien for året som gikk og for og være en bidragsyter for neste års drift :

– Partiet rødt i Porsgrunn som nok engang donerer fra honorarene for møter i Porsgrunn Kommune
– Porsgrunn Kommune
– Porsgrunn Ordfører via representasjons konto
– Skien Kommune
– Yara
– Lede
– Salg av sommerfugler
– Vips
– Donasjoner
– helse SørØst
-Spleis
Og akkurat årets Spleis har utmerket seg som en spleis der brukere og pårørende i R.O.T har bidratt med enormt mange store donasjoner.

Vi kunne skrivd mye om året som gikk , men vi nøyer oss med og se hvor fantastisk året egentlig har vært og hvor mye vi ALLE har fått til.

Vi ønsker å takk ALLE dere der ute som bidrar til og hjelpe oss , som gir av dere selv for og sørge for at andre osgå får vite om oss og som kan få hjelp.

 

R.O.T VIL ØNSKE ALLE ET RIKTIG GODT NYTT ÅR I 2022