FOTBALL TUR – ET VAKKERT EKTEPAR OG SEIER

FOTBALL TUR – ET VAKKERT EKTEPAR OG SEIER

Publisert av Tankesmia den 20.06.22. Oppdatert 23.08.22.
Å, FÅ EN MULIGHET TIL IKKE Å RUSE SEG

Overskriften gir et lite perspektiv på helgens opplevelser for en liten , men flott gjeng
Som tidligere nevnt så har R.O.T et samarbeid med :
– Skien Kommune
– Odd Ballklubb
– Gatelaget Odd
-R.O.T
samarbeidet går på å koordinere samt arrangere borteturer i regi av de nærmeste bortekampene som Odd Ballkubb spiller- Så derfor gikk første borte tur ned til vakre Grimstad og Jerv.
På veien ned så svingte vi innover Gjerstad dype skoger og om langt og lenge svingte vi opp til Åsebø Gård , der ekteparet Evensen ventet med himmelske kanelsnurrer og varm kaffe – en kjærkommen liten rast der vi også fikk hilse på bikkjer og griser.
Det og bli tatt imot av så fine mennesker , samt servert noen kanelsnurrer som fikk bein å gå på . ja dette gjør noe med oss – her ble vi ønsket hjertelig velkommen og tatt imot på en vakker måte.
Slikt betyr mye for oss , når vi nå legger rusen bak oss og trer inn i samfunnet igjen , da trenger vi slike gode opplevelser der vi blir ivaretatt og integrert av koselige folk.

Det å ha slike turer betyr også at vi ikke ruser oss denne dagen , for slike turer tar hele dagen og vi er ikke hjemme for sene kvelden – et steg nærmere og enda en dag rusfri – slikt gjør inntrykk og slikt gir inspirasjon for å gå veien videre – vi trenger slike dager – vi trenger slike opplevelser.
For enkelte betyr det også at de får se og oppleve andre byer – litt sånn på ferie tur med masse opplevelser og fine inntrykk.-Det hører også med til denne historien at Odd vant kampen , så hjemreisen ble en fornøyelse.

Det handler ikke om å slutte å ruse seg !
Men å få en mulighet til og la være !

Det får våre bruker og vi får gleden av og være med på en eventyrlig reise i mange menneskers liv

 

Da ønsker vi dere en fantastisk flott uke og husk det at du er verdifull