HÅPSBÆRERE OG FYRTÅRN

HÅPSBÆRERE OG FYRTÅRN

Publisert av Tankesmia den 20.06.22. Oppdatert 23.08.22.

Aldri har betegnelsen håpsbærere og fyrtårn vært mer reelt , fra -å være 2 avdelinger så har R.O.T utvidet med to avdelinger til.
Alle tilbud blir ledet av brukere som har jobbet knall hardt med å bearbeide sin historie , på utallige møter , både i behandling , men også på R.O.T sine møter så har historien og utfordringer , men også belønninger blitt løftet opp og frem.

 

FYRTÅRN VI ER BLITT GEDIGNE FYRTÅRN:


Ja det er STORE ord , men når så mange finner veien til R.O.T sine tilbud og så mange fremsnakker tilbudene så får faktisk flere en mulighet til og finne frem til en trygg havn , der de møter mennesker som virkelig har vært på bunn og seilt rundt i oppkavet hav.
Dette gjenspeiler seg i R.O.T sine nye avdelinger på Hamar og Tønsberg.
Selv etter kort drift så ser vi at brukere ser verdien av disse tilbudene , vi ser at håpet vender tilbake og vi ser at vi sammen kan gå veien.
Når helt nye brukere åpner seg , når ukjente mennesker velger å være åpne på direkten og deler sensitive innerste opplevelser , når nettopp du strekker ut hånden og vi tar den , da starter en eventyrlig reise.

 

Les om R.O.T her og hvor vi har åpnet opp


www.rot-no.net

 

SAMARBEID ER Å GI ANDRE EN MULIGHET


I R.O.T så står samarbeid i fokus og vi må kunne gi hverandre en hånd , dette kommer alle til gode,
Fremsnakke , dele og vise til , sjekk derfor ut andre muligheter for at du kan nyte godt og sette sammen DITT eget ettervern å JA det er lov og bruke flere tilbud.
Din tilfrisking er viktig


www.nanorge.no

www.aanorge.no

www.a-larm.no

www.Pivete.no

 

Her er noen alternativer dere kan bruke-pivete er det nye pårørende senteret i Porsgrunn

 

IKKE MEG – IKKE DEG – MEN OSS

Vær et fyrtårn du også , hjelp oss og del våre oppdateringer , like oss på fb – å synliggjøre er å gi andre mennesker en mulighet til og få hjelp med livet sitt