HVERDAGS HELTER

HVERDAGS HELTER

Publisert av Tankesmia den 20.06.22. Oppdatert 23.08.22.
Å FÅ MULIGHET TIL IKKE Å RUSE SEG

For oss rusavhengige så dreier mye av livet om og få en mulighet til ikke å ruse seg , men hvordan skal vi få denne muligheten ? hvordan skal vi klare å se mulighetene ?

Det er der hverdags heltene kommer inn i bilde , hmmmmmm tenker kansje du , men la oss få fortelle akkurat om deg og hvorfor DU er så viktig for oss.

I en hektisk hverdag så er det ikke enkelt og vite hvilke muligheter vi har der ute. Hvor han en som meg få hjelp ? Jo da jeg har jo kommunale tjeneste , jo da jeg kan jo legge meg inn , men hva skal jeg gjøre ellers ?
Hvem der ute forstår hva jeg sliter med , hvem der ute kan jeg prate med og som skjønner meg ?

Å bli avhengige av rusmidler er ingen dans på roser , dette livet fører med seg enormt mye negativiteter og som oftest er det også en historie i forkant av starten på et rusbruk.

Flykt fra egne opplevelser , utenforskap ,søken som ligger i genetikken – årsakene til at vi bruker rus er mange , men i starten så virker rusen som en fri plass ,rusen gir oss fred og rom for å ikke kjenne på negative følelser , men…….
Før vi egentlig helt innser hva som er i ferd med å skje , så er vi fanget i et nett som er utrolig vanskelig å komme ut av.

Følelser – traumer – vonde opplevelser forsvinner ikke , men de ligger der og ulmer , de brenner seg dypere og dypere inn i kropp å sjel – rusen øker men kan til slutt ikke gi oss den freden vi opplevde i starten , rusen kan ikke lenger i oss friheten vi en gang følte -. rusen ødelegger oss mer og mer……….

Når DU , ja nettopp DU som deler våre innlegg – DU som fremsnakker R.O.T – DU som er med og synliggjør oss –
Ja du TENKER kansje ikke så mye over dette , men DU gir håp -DU gjør sånn at et menneske som trenger og få vite om oss , nettopp får dette…….

DU ER VÅR HVERDAGS HELT

Ja for uten DEG så ville ikke så mange fått vite om oss i R.O.T og at vi eksisterer
– HAMAR
– TØNSBERG
– NOTODDEN
– PORSGRUNN

DU er med på og gi andre en mulighet til IKKE å ruse seg , DU er med på at akkurat dette menneske som ikke lenger så noe håp , kan få håp ,DU er med på at andre kan treffe brukere som viser vei og som har reist seg og som nå vandrer rundt som FYRTÅRN og viser at vi er mange som støtter nettopp deg på din veg……

.https://www.rot-no.net

I R.O.T ER DET IKKE MEG ELLER DEG – DET ER OSS

https://www.vitalis.no

 

SÅ TAKK TIL DEG SOM GIR AV DEG SELV FOR OG HJELPE……..DET HANDLER OM Å FÅ EN MULIGHET TIL Å LA VÆRE Å RUSE SEG………………DU GIR DEN MULIGHETEN