I det herrens år 2017

I det herrens år 2017

Publisert av Emil Sølyst den 11.05.23.

I DET HERRENS ÅR 2017 , NÆRMERE BESTEMT 10 MAI
Overskriften levner ingen tvil R.O.T er kommet for å bli.
Som de fleste vet så har R.O.T Porsgrunn gruppe på Torsdag som et av mange fine tilbud og det var nettopp på en torsdag dette fantastiske eventyret startet.
det blir faktisk 288 Torsdager med grupper det

Torsdag 10 Mai-2017 så holdt vi historiens første gruppe, spente var vi og kom det folk ?
Hvordan ville dette tilbudet slå an blant andre brukere ,fagfelt og andre samarbeidspartnere-var det et behov slik vi så det ? ville tilbudet treffe målgruppene ?
Er det noe historien og erfaringene fra disse flotte årene har lært oss , så er det at ja dette tilbudet vi satte i gang ble faktisk verdsatt.
I årenes løp har vi hatt fokus på hva vi kan tilby og hvordan innholdet skal være-hva er viktig for deg som bruker av R.O.T ?
R.O.T ønsker å favne alle mennesker som trenger et nettverk, Vi ønsker å tilby vår kompetanse og vær erfaring fra livets skyggeside.
Hva du har gjort spiller ingen rolle for oss, så lenge du ønsker en endring fra ditt tidligere liv, det å kaste sten eller dømme andre, det ønsker vi ikke i R.O.T

 

Å VÆRE EN HÅPSBÆRER OG ET FYRTÅRN
Helgen 4-7 Mai så ble det avholdt et forrykende gruppeleder kurs i regi av R.O.T
Det og få benytte seg av gamle synder, det å få bearbeidet livet sitt, det og nyttiggjøre seg av den bagasjen vi har til og være en håpsbærer og et fyrtårn for andre der ute, det er vakkert.
Utrolig lærerikt for alle parter og det å se usikkerheten, undringene ,spentheten og nysgjerrigheten på hva som venter deltagerne er enorm.
Fra og jobbe på avstand- så ser vi gruppen jobber seg stadig tettere sammen og tilliten til de andre stiger- opplevelsen av tilhørighet endrer hele vår adferd og snart slippes skuldrene ned.-fra og være et enslig menneske til og se verdien i gruppa, det folkens kan ikke måles i penger eller gull-det er bare herlig og nå har vi mange flotte dedikerte fyrtårn som ønsker å bidra for at du skal kunne finne veien ut av hengemyra og inn på tørt land.

 

INFORMASJON OG GRUPPE PÅ ROP SEKSJON BØKLUND
Det er en av arenaene vi kan jobbe på for å vise at det finnes et håp og det finnes en vei inn i fremtiden
Anders Karlsen er en av  mange i R.O.T som gir til andre og som selv har erfaring fra et mørkt liv der håpet var slukket, nå er håpet tent-gnisten er tilbake og gleden ved å gi er stor.

 

DET ER IKKE MEG - DET ER IKKE DEG- MEN OSS
I denne setningen er også alle dere der ute som fremsnakker-deler innlegg og på andre måter er med på å synliggjøre R.O.T

Gratulerer med 6 års grupper på hver enste Torsdag siden 10 Mai - 2017