JEG VIL VIDERE

JEG VIL VIDERE

Publisert av Tankesmia den 20.06.22. Oppdatert 23.08.22.
Å HOLDE FAST ER VONDT

JEG VIL VIDERE :
Ordene falt som en lettelse og sakte men sikkert så startet delingen om denne sorte verkende byllen som elt for lenge hadde sittet i brystet og gjort hver eneste time til et aldri så lite helvete.
Slik er det i veldig mange tilfeller og det skal et stort mot til og ta tak , men når vi bestemmer oss for at nå er det nok , så er vi også klare for neste etappe i livet – slik falt ordene føre gårsdagen deling : JEG VIL VIDERE………
Det og vite at her er det trygt . det å vite at jeg får tid på meg til og komme meg frem til denne plassen som gjør at jeg tar mot til meg og starter neste etappe i mitt liv , det folkens er så utrolig viktig.

Når man deler foran sine egne så er det en sak , men når det sitter pårørende , brukere og studenter man aldri har sett før ja da vitner det om et mot som er blitt opparbeidet ved og kjenne på at det er trygt , her blir jeg ivaretatt og her får jeg støtte……. da kan neste etappe i livet starte – JEG VIL VIDERE – Så vakkert , så sårbart men for en styrke….
Det og få være med på slike reiser gjør noe med oss alle , du tar oss med , du tar oss inn i din sirkel og du sier og viser oss at dere stoler jeg på og jeg trenger dere for å starte på neste kapittel i mitt liv…..
For en TILLIT , for en fantastisk mulighet , for ikke å snakke om at du tråkker vei og viser alle i rommet at det finnes rom og mulighet for å endre livet.

 

Som alltid på R.O.T sine møter så kommer det gode dype delinger , delinger som tar oss med , delinger som åpner opp for at alle andre kan se og være med på at ja det finnes veier opp og frem.
R.O.T er IKKE størst – men jeg våger meg på denne påstanden at R.O.T er best på det vi driver med.
Dette er brukernes sin fortjeneste , uten det motet og denne viljen så hadde det ikke nyttet………..

Vi velger å avslutte uken her :

God helg alle sammen og husk at du er verdifull