Julegave og samarbeid

Julegave og samarbeid

Publisert av Emil Sølyst den 16.11.22.

Hei alle sammen ❤️


I R. O. T har vi mange flotte brukere og når brukere gir så mye av seg selv for og vise bedriften de er ansatte i hvor mye verdiskapning de har fått via å bruke R. O. T , ja da begynner snøballen å rulle.
R. O. T fikk et beløp i fjor av Yara og nå har vi jobbet tett med sentrale personer innen Yara for og kunne få til et samarbeid som er helt nyskapende og som ikke er prøvd ut før ( ikke som vi vet om ivertfall )

R. O. T skal tilby sine tjenester til de ansatte , vi skal være en formidler av håp for de som ikke tør og gå den tradisjonelle veien via Akan , men nå kan de ta en telefon til R. O. T og så starter vi prosessen der.
Men det er ikke bare arbeidstagere på egne vegne som kan ta kontakt , men alle de som jobber der og som opplever at det finnes rus bruk i familier.
Alle som er pårørende og som ikke har noen å prate med kan ta en telefon til R. O. T 

Er ikke dette fantastisk da dere ❤️ Nå bryter Yara og R. O. T noen gedigne barrierer og vi skyver et stigma ut og vekk, bare det å få et samarbeid med en så stor aktør er jo helt fantastisk ❤️ R. O. T går i sannhet helt nye veier og nå tråkker vi nye stier.

 

Gave utdeling :

På dagens lunsj møte der også representanter for Omvendt Julenisse og Varmestua var representert , så åpner Yara opp og gir alle de tre aktørene en sum som blir fast i 3 - tre år  100.000 kroner i året er jo som å vinne i Lotto ,dette gir oss rom for og bruke tiden på å lage gode rammer og strukturer og gir oss en ekstra støtte i og komme i havn med budsjettene som øker for hvert år ❤️

R. O. T +YARA = SANT

 

Dette er så vakkert og nå starter nok et nytt kapittel ❤️