MEDLEM I R.O.T.

MEDLEM I R.O.T.

Publisert av Tankesmia den 20.06.22. Oppdatert 23.08.22.

Nå kan du bli medlem i R.O.T. – Recovery og Tilfrisking. Derved kan du være med å videreutvikle organisasjonen!

Styret har bestemt at R.O.T skal gå for og være en medlem organisasjon, det er noen fordeler ved og bli en medlem organisasjon :
– Som medlem har du stemmerett ved årsmøte
– Som medlem får en større påvirkning på utvikling av Organisasjonen
– Som medlem får du nyte godt av alle tilbud
– Ved at R.O.T har deg som medlem kan vi søke midler inn mot ulike Departementer
– R.O.T får en mer stabilitet rundt økonomien

Som sagt så jobber styret med og øke profesjonaliteten i organisasjonen og det betyr at R.O.T må forberede seg for fremtiden.
Vi tenker dette kommer til og bli bra og vi håper mange vil bli medlem i en eller annen form hos oss , være med og bidra til at R.O.T får stabilitet og at vi kan løfte sammen i flokk.

R.O.T. Treet
RECOVERY & TILFRISKING

FRA EN BYRDE TIL EN RESSURS FOR SAMFUNNET

R.O.T har utarbeidet et eget R.O.T Academy som tilbyr kursing i gruppeleder rollen og her har vi hatt et knall bra kurs på Oddane Sand , der vi leide hytter i helgen 6-8 Mai.

Medlemsorganisasjon nye gruppeledere


En god gruppe mennesker ble samlet og fikk kyndig innføring i teori og praktiske øvelser , her fikk deltagere jobbe knallhardt med ulike prosesser og det var mange gode turer ut av komfor sonen og deltagere fikk virkelig kjenne på ulike kleine situasjoner der de virkelig ble utfordret til og ta tak i ulike situasjoner som oppstod.
Enkelte av øvelsene ble også forsøkt sabotert av kurs ledere – med det resultat at deltagere responderte med og jobbe som 1 teame .


R.O.T sine dyktige gruppeledere viser i sannhet at når vi velger rusfrihet og tar tak i livet så blir vi også en enorm ressurs for samfunnet.
Litt sånn : Fra superkriminell rusavhengig til en samfunns nyttig mønster borger som gir andre et håp om at det nytter….

NYTT TILBUD LANSERES SNART

Ja folkens R.O.T kommer snart med oppstart av et helt nytt tilbud, dette tilbudet tenker vi kommer til og vokse og inkludere en helt ny gruppe mennesker som trenger en arena der de kan komme i trygge relasjoner og føle seg inkludert……….FØLG MED OG SJEKK UT SNART……………

SOMMER ÅPENT


R.O.T jobber med og få en turnus for å holde åpent her i Porsgrunn , hvordan de andre avdelingene gjør det , kommer vi tilbake til.
Det jobbes også med å avholde en sommerfest for brukere av R.O.T og her planlegges det en liten overraskelse i de dype skoger i Bamble.

Vi i R.O.T. gleder oss til å få deg inn i vår organisasjon som en unik medlem.

God helg til alle dere fine

#OSS❤