R.O.T Academy

R.O.T Academy

Publisert av Emil Sølyst den 04.05.23.

R.O.T ACADEMY = VÅRENS VAKRESTE EVENTYR

Hver vår så samler R.O.T en god liten gjeng mennesker til kursing i vakre Nevlunghavn, nærmere bestemt Oddane Sand Camping.
Her skal deltagere kurses i hvilke verdier R.O.T står for og hvordan vi skal kunne nyttiggjøre oss av en brokete fortid.
Vi i R.O.T mener at en fortid er en høy kompetanse når vi setter denne i system og får bearbeidet vår fortid-det ligger enorme ressurser i alle brukere som bare venter på å bli tatt i bruk.
Så denne helgen 5-7 Mai så skal deltagere få kjenne på ulike følelser-vi skal tråkke opp noen bratte stier-vi skal stå i et kollegialt fellesskap og ha fokus på endringer og hvordan vi skal benytte disse.

- Ut av comfortsonen
- Kjenne på kleine øvelser
- Opplæring teoretisk
- Opplæring i praktiske øvelser
- Kjenne på kollegial fellesskap
- Walking and Talking
-Spise god mat
-Nyte vakker natur

Å legge opplæringen på en campingplass byr på uendelig muligheter til og stå i prosesser vi sjeldent benytter oss av-en bratt læringskurve
fellesskapet som egen styrke gir oss rom for å se de muligheter vi har iboende oss.

Lykke til på kurset og vi gir tommel opp for dere som blir med - så vil også andre som det dessverre ikke passet for denne gangen-få en ny mulighet senere.

 

Å BANE VEI INN I NYE OMRÅDER :
I R.O.T så ønsker vi og gå nye veier og derfor er vi så heldige at vi har kommet inn i Yara og får bidra med vår kompetanse for og yte hjelp å støtte til de arbeidstagere som sliter med ulike avhengigheter , men vi skal også bidra til alle arbeidstagere som har en pårørende rolle og som kanskje ikke kjenner til hvor man kan søke om hjelp i hjelpe apparatet-veien er ofte lang og bratt derfor ønsker vi å bidra til at ansatte i Yara kan starte på en ny vei i trygge rammer der de beholder jobben og får god hjelp underveis i prosessen.

Vi ser allerede nå at dette banebrytende arbeidet er i ferd med og få en domino effekt og flere bedrifter \ næringsliv viser interesse for dette nyskapende arbeidet - tenker du at dette er noe for din bedrift så ta gjerne kontakt med oss

 

Så vil vi få avslutte dette innlegget med å rose alle dere der ute som hjelper oss med å synliggjøre R.O.T og som bidrar til at flere kan få en mulighet til og ta tak i livet sitt-Ingen oss uten Dere