SÅ SATT HAN DER I ROMMET OG GAV HÅP TIL NYKOMMEREN

SÅ SATT HAN DER I ROMMET OG GAV HÅP TIL NYKOMMEREN

Publisert av Tankesmia den 20.06.22. Oppdatert 23.08.22.
DET ER NÅR VI VANDRER I MØRKET AT NOEN MÅ LYSE VEI FOR ANDRE

UKENS OVERSKRIFT ER OM HÅPET OG ALLE DE HÅPSBÆRERE SOM FINNES I R.O.T :
Jeg hadde hørt at han ikke ruste seg lenger , men hvordan er det mulig ? 30 år på amfetamin kjøret og nå ruser han seg ikke lenger……Hva har han fått ? Hva har skjedd ?
Å gå fra aktiv rus og kriminalitet skjer ikke over natten , men kommer som en mulighet når klokken tikker inn og viserene står på rett plass.
Vi har alle vår opplevelse og vi har alle våre erfaringer ved veiskillet vårt og disse historiene er viktige å få frem.
R.O.T jobber for nettopp dette , å synliggjøre håpet , vise at det finnes håp der ute og at du faktisk kan endre livet , selv etter et råkjør uten like………SÅ SATT HAN DER OG VISTE VEI FOR NYKOMMERENE……….

I R.O.T så samler vi utrolig mange mennesker på møtene våre og nå som vi endelig kan åpne opp , så kommer det flere og flere nye brukere til møtene – Det gror godt i rekkene og det viser bare hvor viktig det er og stå frem med disse gode flotte eksemplene som viser håp – når dette skjer så velger flere å kaste det gamle livet.

 

VI ØNSKER Å KOMME MED FLERE HISTORIER DER VÅRE BRUKERE LAR SEG INTERJUE OG VISER LITT AV SIN HISTORIE :
Ja vi jobber med flere bruker historier – rå – usminket – gatehistorier – om livet og det bisarre dysfunksjonelle levesettet
Men med negative erfaringer , så kommer det også en styrke og et pågangsmot som få er forunt å eie.
Den veien vi tråkker er som å ta OLYMPISK gullmedalje hver eneste dag……….Rå usminket blir endret til empati og myke flotte mennesker som gir av seg selv.

FRA 20 – TIL 65 ÅR
I våre møter så samler vi mennesker med ulik bagasje og ulik alder-den yngste er bare 20 år mens den eldste fylte 65 år her om dagen – det sitter rene alkoholikere sammen med heroinister og speed freakere -sammen så utgjør alle en unik kompetanse som gir av seg selv – som støtter gruppa og som løfter opp-vi er R.O.T og i R.O.T er det OSS.

LIVET ER GANSKE ENKELT FLOTT :
Ja når vi legger skyggene og mørket bak oss , så ser vi sol og glede , da kjennes også livet godt og leve , men før vi kommer dit så handler livet mye om aksept aksept for at det skjer ting som er vanskelig og forklare -aksept for at det må være lov å kjenne på motløshet og maktesløshet , aksept for at vi innimellom må få lov å bare være der vi er – for en liten stund , aksept for at livet ikke ble som alle andre.

JEG ER IKKE EN DEL AV DE NORMALE :
Nei jeg er ikke det og ønsker heller ikke å være en del av det normale , hva nå enn det er , jeg må leve MITT liv med MINE utfordringer og i MITT eget tempo.
Hver dag skaper jeg meg en dag som passer til min historie , som passer til mitt liv og i mitt eget tempo.
Mitt mål er å bli den beste utgaven av meg selv og til dette prosjektet så er jeg utrolig heldig , jeg kan bruke resten av mitt liv på meg og mine behov for å bli den beste utgaven av meg selv…….

 

R.O.T DANNET AV BRUKERE – FOR BRUKERE – UTVIKLES AV BRUKERE

God helg alle sammen og lag deg din dag , der du er den beste utgaven av deg selv