SAMARBEID ER NØKKELEN

SAMARBEID ER NØKKELEN

Publisert av Tankesmia den 17.09.21. Oppdatert 23.08.22.
Gode samtaler rundt bordet og klarer vi å samles rundt bordet , så løfter vi i flokk

 

DET HANDLER OM :

Det handler ikke om hvem som er best , eller hvilke tiltak som er best , det handler om alle de der ute som trenger alle de tilbudene som gir nettopp deg en mulighet til og komme tilbake til livet , det handler om livskvalitet for den enkelte , det handler om å gi et skinnende håp , når mørket senker seg.

 

Å DRA LASSET SAMMEN , SE HVA VI ALLE KAN UTRETTE :

Det å samhandle må være mer enn store ord , det å samhandle må fungere i praksis også- sammen kan vi faktis utrette en forskjell for nettopp de vi skal hjelpe , sammen kan vi flytte fjell og være en drivkraft for at flere skal kunne få et pusterom i hverdagen.

 

DELINGER OM ANDRE TILBUD :
https://www.nanorge.no

https://www.a-larm.no

https://www.aanorge.no

https://www.ffhr.no

http: //www.Pivete.no

https://www.rot-no.net

dette er bare noen av aktørene i vårt område.

 

 

I R.O.T så vil vi bestrebe oss etter å samhandle , vi vil være en pådriver for og gå foran slik at alle kan dra nytte av hverandre – R.O.T er ikke en konkurrent men en aktør som ønsker å bidra til vekst for alle som har behov for en plass og være.

 

DERFOR ER DET GLEDELIG Å FÅ GODE MELDINGER PÅ MORGENKVISTEN :

Ja meldinger om samarbeid på tvers av organisasjoner , kommuner er et stort steg i riktig retning og vi kommer tilbake med mer informasjon om dette.

 

ALLE DERE DER UTE SOM HJELPER OSS :
Dere er mange som hjelper R.O.T til og hjelpe flere , dere deler våre oppslag , dere fremsnakker , dere råder andre til å ta kontakt og derfor så er det gledelig å se hvordan gruppene vokser med nye mennesker som ser et håp om å få livet på rett kjøl , som ser at det nytter og at det er andre som faktisk klarer å vende tilbake……..
Når helt nye deltagere i gruppa velger å dele sine innerste tanker , ja da er dette så sterkt og en påminnelse på hvor viktig det er for de som kommer etter å ha trygge gode arenaer som også fremsnakker andre tilbud.

 

FORTSETT DET GODE ARBEIDET DERE GJØR :

Ja vi håper dere alle gjør dette , det betyr så enormt mye for brukne sjeler og kunne få starte livet på nytt , få en ny sjanse , få en mulighet – dere der ute gir mange mennesker denne muligheten ved å dele , ved å snakke godt om…
Dere er uunnværlige og R.O.T er utrolig heldige og rike på den enorme støtten dere gir.

Da ønsker alle vi i R.O.T – alle dere der ute en riktig god helg