STILLE TANKER OG STORMENDE KAST

STILLE TANKER OG STORMENDE KAST

Publisert av Tankesmia den 20.06.22. Oppdatert 23.08.22.
FYRTÅRN STÅR STØTT I STORMENE

UKENS OVERSKRIFT GIR DERE EN PEKEPINN PÅ HVORDAN VI HAR DET OG HVA SOM SKJER :
På gårsdagens møte i Porsgrunn så hadde vi tema om belønninger , et tema som er lite diskutert og R.O.T har satt seg som mål og gå litt dypere og litt videre i livene våre.
Å jobbe for belønninger er en side , men som enkelte fortalte så tar dette tid og som ny nykter så har vi en ide om at bare vi legger fra oss rusen så kommer livet seilende på en fjøl , men så enkelt er det ikke og takk å lov for det.
Mange kjenner til og har inngående egne erfaringer med den såkalte sabotøren i oss , denne negative stemmen som ikke ønsker oss vel , men som maler kun de negative sidene i oss for å få oss til og ikke lykkes.

MINE PLANER :
jeg sitter med mine stille tanker og kjenner at livet er godt , men nå er det på tide tenker jeg å gå litt videre , prøve seg i jobb , prøve noen dager , jeg smiler til de gode tankene og gjør meg klar til og hoppe på bussen for og prate med arbeidsplassen jeg skal få prøve meg på – fra stille tanker så brygges det opp til storm på vei opp , stemmen forsterkes og gi meg klar beskjed om at dette kan du bare glemme ,du er ikke god nok og hva innbiller du deg……
Negative tanker øker gjerne i styrke og overdøver alt å alle om jeg ikke griper inn………
Jeg bestemmer meg for å ta tak og feie tankene ut av hodet og med en bestemt handling så trykker jeg på stopp knappen og går av bussen……….

VEL FREMME BLIR JEG MØDT MED KJÆRLIGHET :
Ja jeg blir tatt imot med rein kjærlighet med sterke armer som holder meg og viser at jeg gjorde det rette –
Stille tanker – Stormende kast – Endte i varme og kjærlighet
dette viser verdien av og stå imot disse negative sabotør kreftene i oss ,dette viser at det finnes en vei og en dør som er for akkurat deg , denne døren venter kun på deg……..

Denne historien handler om en bruker i R .O.T og dere vil få nærmere bekjentskap med denne personen om ikke så lenge.

 

Fra aktiv rus til rusfrihet gir oss muligheter om vi velger å ta disse , men det betyr også at vi må jobbe for gevinstene , vi må jobbe for og stå eller gå i disse følelsene som svinger hurtigere enn et lyntog.
I et fellesskap så støtter man opp om de gode valgene og når vi deler om egne erfaringer fra stille tanker til stormende kast , så gir det motivasjon for oss andre til og fortsette på veien ,vi får et innblikk om at andre også opplever dette vi selv står i……..

DET ER INGEN TVIL OM AT DET VANKER GODE BELØNNINGER DER FREMME :
Nei det er ingen tvil om dette , flere og flere reiser seg og kommer inn i varmen , får muligheter og tar disse mulighetene til og fortsette veien videre og på denne veien lærer vi utrolig mye om oss selv , det er jo en fantastisk mulighet mange ikke får eller kansje vi burde si ikke trenger , da de ikke har ruset seg.
Å bygge selvinnsikt å kunne få starte et helt nytt liv i voksen alder , å kunne gå på oppdagelsesferd i seg selv og finne sine egne svakheter men også sine styrker sine gode ressurser og bruke disse – det folkens er fantastisk rett å slett.

 

IKKE MEG – IKKE DEG – MEN OSS

God helg da og se mulighetene