Sa vi at høsten kom til og bli bra ?

Sa vi at høsten kom til og bli bra ?

Publisert av Emil Sølyst den 14.10.22.

Sa vi at høsten kom til og bli bra ?

I R. O. T så jobber vi knallhardt for at vi alle skal kunne nyte godt av de gode valgene ,
Når du og jeg bli til ❤️OSS❤️ Ja da kommer også belønningene , ved å ta gode valg , ved og ikke gi opp så kommer belønninger.

Vi blir neste litt forundret da denne dagen som er årets første vinterdag kommer seilende inn med ikke mindre enn 2 gode telefoner.
Belønning der altså for å ha jobbet knallhardt på høsten.

Telefon nr 1 sier vi ikke så mye om enda for noen overraskelser må vi ha , men vi kan si så mye at det å tenke nytt , det å se nye veier er i ferd med å bli enda et nytt eventyr i R. O. T - Møter med nye mennesker åpner sannelig noen dører inn til nye muligheter og disse mulighetene skal vi jobbe med for å få på plass.

Telefon nr 2 er også helt utrolig , en av R. O. T sine gruppeledere ringer og forteller at Politiet har sagt at : nå kan du ta sertifikatet
På bare kort tid så har en helt ny verden åpnet seg , på kort tid så kommer det belønninger bak dører som før var stengt med kjetting og dobbel hengelås.

Vi må skryte litt for dette viser bare at samfunnet gir , når vi tar livet alvorlig og når vi jobber med vår Tilfrisking ❤️

 

Å nå et samarbeid med to Brødre.
Som et ledd i nettopp dette med og se verdien av samarbeid så innleder R. O. T og to Brødre et samarbeid , her kan vi hjelpe hverandre med og gi mennesker en mulighet , To Brødre hjelper folk ut i jobb og R. O. T tar seg av 1/1 Samtaler og gruppe samtaler.
vakkert er det og kunne være sammen om å gi mennesker en helt ny start i livet og slik skal det være , vi må stå sammen og hjelpe.

Høsten går over i vinter :
Som sagt så kjenner vi at også vinteren kommer til og bli bra , her ligger det så til de grader til rette for nye prosjekter som gir mange flere en mulighet til og ta tak i livene sine og R. O. T gleder seg til vi kan lette litt på sløret og fortelle dere hva vi nå jobber med ❤️

Da ønsker alle oss i R. O. T alle dere der ute en riktig god helg ❤️