Skaper vi historie i morgen ?

Skaper vi historie i morgen ?

Publisert av Emil Sølyst den 09.02.23.

KLARER VI Å SKAPE HISTORIE ?

Klarer vi å skape historie ved å kunne se hverandres styrker og kompetanse, klarer vi å samhandle på tvers av kommune grensene ? Vi i R.O.T har stor tro på at vi sammen kan skape historie, sammen kan vi strekke ut flere hender og løfte opp. Sammen kan vi gå foran og vise flere som trenger hjelp at ja det finnes hjelp og vi er her. Veiloser inn i ulike tilbud, veiloser inn i et hjelpeapparat som består av flere aktører, det har vi stor tro på og dette må vi jobbe sammen om for å få til.

Så i morgen fredag trommes det sammen ulike aktører til en uforpliktende samtale og så får vi se om vi klarer å se nytteverdien på tvers av ulike tjenesteapparater og linjetjenester, R.O.T har stor tro på morgendagens møte.

 

MANDAG MORGEN

Mandag morgen setter også ulike partnere seg ned for å snakke om et mulig samarbeid, det er alltid spennende når gamle kontakter, plinger på og spør om et møte.
Morgendagens utfordringer må møtes nå og så spørs det hvordan vi kan klare å trygge nye grupper mennesker som har ulike behov.

 

Som dere skjønner så skjer det mye bra om dagen og R.O.T er glad for at det er interesse for å kunne gå veien sammen.

 

JOBBER DU I YARA ?
Ja da har dere en direktelinje inn til oss i R.O.T, dette gjelder også dere som er pårørende.
Kjenner du på kroppen at du sliter med for høyt alkoholforbruk, eller at du bruker andre typer rusmidler og at dette nå er i ferd med og utvikle seg.

Er du redd for ¨miste jobben din og se at livet raser ?

Kontakt oss i R.O.T 908 01 054 for en uforpliktende samtale, vi har taushetsplikt og vår samtale blir mellom oss.
Sammen kan vi skissere opp ulike løsninger og vi går gjerne veien sammen med deg.

 

Vi kommer tilbake med mer oppdateringer etter hvert  så følg oss.