TILLIT

TILLIT

Publisert av Tankesmia den 20.06.22. Oppdatert 23.08.22.
Å BRUKE EGEN ERFARING TIL Å FORME FREMTIDEN

Ukens overskrift betyr så enormt mye for veldig mange mennesker , men når du har levd et beinhardt liv og rasert alt i livet , ja da er TILLIT så utrolig langt unna.
Hvordan skal vi kunne opparbeide oss tillit , hvordan skal vi få tillit og sist men ikke minst , hvordan skal vi kunne gjøre oss fortjent til å få tillit.

I R.O.T er vi veldig mange mennesker som går veien sammen og en av R.O.T sine verdier er faktisk og vise hverandre tillit , ikke bare å vise i ord men også i handlinger.
Når vi forlater rusens verden og skal møysommelig vandre inn i fremtiden , så må vi kunne få med dette utrolige viktige verktøyet , R.O.T har tro på at Tillit gir en enorm vekst og faktisk kan være en gedigen bidragsyter til at mennesker klarer å klatre opp fra den bunnløse brønnen vi ofte befinner oss i.
det handler om å se andre mennesker , det handler om og gi uten å ta. .

Tillit går også andre veien , der brukere deler fra sitt innerste og viser seg sårbare ovenfor andre mennesker , den tryggheten som R.O.T har i alle sine grupper er utrolig viktig og vi er ydmyke ovenfor at mennesker tør å vise oss sin tillit ved disse knall sterke delingene.
Å stå frem slik er styrke og vitner om at her vil man gjøre alt som skal til for og gå veien videre i flokk å følge.

Vi deler om andre tilbud også , fordi det er viktig at DU finner din vei

https://www.nanorge.no

https://www.aanorge.no

https://www.a-larm.no

I tillegg så kan vi hjelpe deg å finne andre typer tilbud som du kan nyte godt av.

 

LITT KJEDELIGE TING , SLIK SOM ØKONOMI
dessverre så ser vi at R.O.T ikke helt har lykkes med og hente inn nok økonomi og vi har heller ikke fått svar på enkelte søknader , dette med at vi ikke får svar syns vi er trist , men forholder oss til at vi da må forsøke andre veier.
Vi gir ikke opp og krysser selvfølgelig det vi har for at vi skal kunne få noen gode nyheter før året er over.
Vi har også fridd til bedrifter og næringslivet , så om DU vet om noen som ønsker å donere litt julegratiale så tips om oss da , da hjelper du mange med å starte et nytt rusfritt liv.


Les om frieriet på vår hjemmeside

https://www.rot-no.net

 

Årets JULESPLEIS er på vei og vi starter denne 1 desember, håper vi slår ny rekord i år.

 

da tenker jeg vi i R.O.T sier god helg og husk DU er med på å hjelpe andre når du deler om R.O.T