Tusen takk til alle sammen

Tusen takk til alle sammen

Publisert av Emil Sølyst den 25.11.22.

Ukeslutt og vi vil gjerne få takke alle som bidro til en ubetinget suksess i går på 5 års jubileet til R. O. T ❤️
Stemningen var over all forventning og undertegnede har måtte lande alle de fantastiske prosessene føre tastaturene får leve sitt liv i denne teksten.
Å stå på en scene foran så mange mennesker er skummelt , men for en vekst vi får , får en opplevelse og for en spontaniteten.
her opplevde vi tårer og latter , her fikk vi servert sårbare delinger , men også at det finnes håp og at det er mulig å komme ut av rus og kriminalitet , at det er mulig og leve med diagnoser og overspising . R. O. T er en plass som ikke bare er for de med en avhengighet innen rus , men også for andre avhengigheter som preger oss negativt. - som deltageren sa i foredraget - her kan jeg bare være - her er det rom for meg og sitte i sofaen og bare være tilstede.
Livet handler litt om dette , stable seg på vaklende bein , komme inn i lokalet og synke ned i sofaen til møtet er over.

Det at dere som kom og gjorde denne kvelden spesiell for oss i R. O. T - er stort for oss og dere viser at R. O. T faktisk bidrar med gode tilbud. Ikke mindre enn tre ordførere som også gav Jubileet en ekstra glans.
Ord kan egentlig ikke beskrive hvor godt dette var og hvilken  anerkjennelse R. O. T fikk i går.

 

Som vi fortalte dere i går så handlet det om et fellesskap som inkluderer , derfor har vi også dette med :

IKKE MEG -IKKE DEG -MEN ❤️OSS❤️ det viste vi alle sammen i går ved at dere kom og deltok . Nå går vi for ❤️OSS❤️ Og vi jobber sammen for å kunne yte litt mer til de som trenger det.

 

Tusen takk alle som gjorde bursdagen vår til tidenes beste bursdag ❤️