Ukeslutt

Ukeslutt

Publisert av Emil Sølyst den 04.11.22.

Ukeslutt og noen ord fra oss i R. O. T

Ukene går og vi ser at flere og flere kommer på aktivitetene til R. O. T , ikke bare brukere , men pårørende og fag ansatte benytter seg av tilbudene og det er vi veldig fornøyde med.

Å kunne gå veien sammen er utrolig verdifullt , det og se-høre-lytte til hverandre gir enorme rom for å starte endringer.
hvordan tenker du ? Hvordan gjorde du det ? Hva gjør du for å endre ? I starten er veien bratt og steil , i starten strever vi veldig med og finne veien i kaos og mørke ~ da er det godt og kunne lytte til de som har vandret i gjørme og søle , da er det godt og høre de som har tråkket veien før oss ~ da er det godt å se fyret skinne der i mørket .

 

UKENS SKRYT :

R. O. T skriver ofte om verdien av samarbeid , verdien av at andre tilbud / tiltak også får litt oppmerksomhet  , blir ikke veien lettere og kortere når vi kan vise at det finnes andre tilbud som er mulig og bruke ? Andre tilbud som gir gevinst ?
Derfor vil vi i dag skrive om UNG PROSJEKTET I SKIEN KOMMUNE.
Dette prosjektet som retter seg inn mot ungdom og gir ungdom som er sårbare en mulighet til og komme sammen med en fantastisk gjeng motiverte ansatte som gir så enormt mye av seg selv.


- Her får ungdommene utfordringer
- Her får ungdommen tillit
- Her får ungdommen mulighet til og praten trygge rammer
- Her får ungdommen hjelp og veiledning til og se sin egen verdi
- Her får ungdommen informasjon om suplimerende etterverns grupper innen selvhjelp

Dette er verdiskapning og flere av disse modige flotte ungdommen har også blitt såpass motiverte ril endringer at de har søkt seg inn for å TA behandling ………Vakkert rett å slett vakkert

Dette er samarbeid i praksis og  folkens det virker ❤️

I dagens samfunn som hardner til der ute , så trenger vi alle gode tilbud og vi trenger at vi jobber sammen.
 Vi må slutte å stå på hver vår tue.

 

JUBILEUM SEMINARET 24/11
Det er fremdeles ledige plasser , så gå inn på Ælvespeilet og søk opp datoen - meld dere på og ta del i R. O. T sin bursdags feiring dere også.

 

God helg alle sammen og ta vare på for du er unik ❤️