LIVET STARTER NÅ RECOVERY & TILFRISKING

Høsten og livet forbereder seg til neste vår

Livet starter nå, var den en som sa for lenge siden. For mange av oss, så starter livet nettopp nå , livet starter med et valg om og leve , livet starter med valget om å endre.
Å stå ovenfor dette valget er utrolig hardt den første tiden , følelser som truer med å rasere oss , sannheten om hvem vi har vært og hva vi har gjort er vanskelig å innse.

Ingen vil være slik vi er i rusen , vi vil være som alle andre , men når rusen får innpass og tar over , så trer en indre demon frem.

Det å kunne benytte et fellesskap i vår tilfrisking er så utrolig viktig , her treffer vi mange andre som ser , hører og forstår deg.
Vi har gått samme vei , vi har kjent og kjenner på følelsene , vi har stått i høststormene og vi har klart og komme oss igjennom.

Flere og flere ser verdiene av å kunne delta i et fellesskap , her treffer man mennesker som vet nøyaktig , her fordømmes ingen…….

Felleskap i recovery & tilfrisking

https://www.rot.no-net

https://www.na.no

Hva med deg ? er du klar for og ta valget ? er du klar for og gi deg selv en mulighet til og ta ditt liv tilbake ?
I R.O.T og andre fellesskap så får du også et nettverk , her får du servert ulike gratis aktiviteter, her får du mulighet til og reise deg sammen med mange andre.

sjekk også ut Recoveryportalen-Grenland på Fb

Torsdagsmøter i R.O.T regi finner du på :

NOTODDEN :Notodden fotball stadion i Vip loungen møtet starter klokken 1800-2000 og Stig Bakka er gruppeleder tlf : 907 39 641
Møtet er for brukere innen avhengighetsfeltet, pårørende, Fagpersoner som trenger kompetanse , studenter innen helsefagene.
Taushetsplikt og rusfrihet på alle møter

PORSGRUNN: Raschebakken dagsenter, bilvei opp til buset via gang og sykkelsti-kjør inn mellom Kiwi og Gartneriet og opp.
møtet starter klokken 1700-2000

Kontaktpersoner :
Tommy Søyland :936 31 396
Jan I Slåen :938 36 007
John E Nowbuth :406 21 886

Vi er for :
Brukere innen avhengigheter
Pårørende
Fagfeltet
Studenter
Politikere

Rusfrihet og taushetsplikt

Vi er mange som går på samme vei , vi er mange som ønsker at nettopp DU skal lykkes og få et helt nytt liv

Liker du dette innlegget?

Share on facebook
Del