MITT FANTASTISKE LIV SOM RUSFRI

Denne fine historien er gjengitt med tillatelse av Lena Melissa, som er en R.O.T bruker. Vi heier på.... !
I dag får jeg endelig mulighet til å komme på R.O.T igjen, tre uker siden sist. Og jeg gleder meg som ett barn, jeg savner dere, og ikke mist stemningen i gruppen, det finnes jo ikke noe bedre.

Nå har jeg vært tre nye uker i Oslo, og det har gått bra, jeg hadde noen dager som jeg ikke fikk sove, og synes veldig synd på meg selv - men jeg overlevde, og etter det har jeg hatt det kjempe bra. Jeg føler og vet at jeg er på riktig plass i livet nå. Det er dette jeg vil, og jeg klarer det, jeg får det til.

For ett år siden var det ingen som hadde trua på meg, inkludert meg selv, jeg skulle bare trappe ned jeg, jeg skulle ruse meg inn imellom,  og jeg skulle drikke. Men nå - eller for snart 10 måneder siden, så ombestemte jeg meg. Jeg fant ut at jeg skulle prøve dette livet som nykter da, og det viser seg jo at det er det klokeste valget jeg noensinne har gjort. Jeg elsker det, jeg føler meg bra, jeg har det bra, jeg får til ting, og ikke minst andre har også fått troa på meg, selv min egen familie ..

Jeg fikk verdens fineste tilbakemelding her i går, av en venninne jeg ikke har vært med siden før behandlingen (en nykter venninne altså), hun sa: Nå er du bra Lena, du har ikke en bra periode, nå er du bra. Og det var så godt å høre at andre også ser det. For jeg har det jo så mye bedre, jeg føler at jeg mestrer ting, jeg klarer å stå på egne ben (for første gang i livet), jeg får til ting, og jeg er stolt av meg selv.

Det blir jo bare bedre også, det er det beste, nå er det bare litt over tre måneder igjen til jeg er Melissa som har vært nykter i ett helt år, jeg gleder meg så til den dagen. Og dagene, og årene etter. Det er supert å være rusfri - anbefales på det sterkeste.

Ønsker dere alle en fantastisk dag 
Fra Lena Melissa
27.09.2018

Liker du dette innlegget?

Del