R.O.T OG SAMARBEID

RECOVERY & TILFRISKING

Samarbeid bør være stikkord for alle , enten det dreier seg om offentlig eller private , enten det dreier seg om organisasjoner eller stiftelser.
R.O.T har siden oppstart vært en stor pådriver for nettopp dette tema , hver for oss får vi til ting , men sammen kan vi utrette unike muligheter og derfor så ønsker R.O.T å løfte frem og opp et helt nytt prosjekt her i Grenland
https://www.torashytte.no
Sjekk dette ut og fremsnakk gjerne dette flotte tilbudet.
Undertegnede hadde en samtale i går og selv om ikke alle detaljer er på plass enda , så er det flotte muligheter for dere med barn.

R.O.T er åpen for grupper og samtaler på kontor , men grunnet restriksjoner så må vi være tålmodige og ha bindende påmeldinger enn så lenge , vi har stor tro på at disse restriksjonene letter utover høsten og ser frem til vi atter kan fylle sofa rommet fullt med flotte fantastiske unike mennesker.

Kontakt oss på 90801054 og ta en prat

Overdose statistikken er klar og viser dessverre dystre tall , nå skal vi ikke utbrodere denne statestikke her , men vi skal nøye gjennomgå tallene og se bak disse tallene. hver enste en minnes vi med stor sorg og et dødsfall er et for mye.

Sommer åpent
R:O.T kommer også i år til og holde åpent , vi kommer med en åpningsliste om ikke så lenge , så følg med.

Sist oppdatering så lanserte R.O.T 2 nye avdelinger og hver dag så er vi en dag nærmere til og starte opp.
Men Avdelingslederne er fornuftige og venter til det blir mer stabilt rundt Covid-19
Hamar og Tønsberg er som nevnt de to nye avdelingene og ønsker du mer info så ring oss.

Da avslutter vi denne oppdateringen og ønsker dere en riktig flott solrik helg

Liker du dette innlegget?

Del