SAMARBEID GIR GEVINSTER

Recovery & Tilfrisking

R.O.T skal bidra til samarbeid på tvers av de ulike tilbudene , så da starter vi med og løfte opp et utrolig godt og verdifullt tilbud :

ODD`S GATELAG: Er et lavterskel tilbud for mennesker med rusproblematikk , her kan vi få noen timer med fantastiske flotte folk som bryr seg og som inkluderer i både det sosiale men også det sportslige.
TRENINGER :
– Mandager & Torsdager starter med frokost på klubbhusets lokaler inngang 8 fra klokken 10.30 , så er det trening fra klokken 1200.
Frokosten er eventyrlig god og her blir man blir vartet opp etter alle kunstens regler.
Etter frokost så er det trening og laget har startet med full kontak trening.

Hvorfor ikke teste ut tilbudet ? Hvorfor ikke Bruke dette flotte tilbudet og du trenger ikke være bosatt i Skien for og benytte deg av dette tilbudet.
Trenger du mer informasjon så kan du ringe disse nummerene :
– Morten Fevang 406 31 052
-Ole Larsen 977 88 924
-Sverre Storkaas 902 03 770

Når myndighetene tillater det i henhold til oppheving av Corvid -19 restriksjonene så vil laget reise rundt og spille kamper i serie og cup.

ANDRE MULIGHETER INNEN SELVHJELP :

https://www.na.no

Eller hos oss

https://www.rot-no.net

Verdien av og vise ulike tilbud ,er at da får flere vite om oss og kan benytte seg av de ulike tilbudene i sin tilfrisking.

Ukens siste helte status går til nettopp dere som deler innlegg , dere som fremsnakker , dere som viser at dere bryr dere og ser verdien av nettopp det og synliggjøre.
Uten frivillige stopper Norge sies det , uten dere så får ikke brukere og pårørende mulighet til og få benytte tilbudene , derfor er dere så utrolig verdifulle for oss alle og tro oss når vi sier at R.O.T merker dette godt med den enorme jobben dere legger ned .
Flere og flere begynner sin tilfrisking prosess i R.O.T og får et helt annet syn på livet sitt, bare det og møte andre mennesker med samme historie gjør noe med oss.
Dette fikk vi valuta for i går på Torsdagens møte.

R.O.T er startet av Brukere – er for Brukere og skal utvikles av Brukere

God helg alle sammen og husk å ta vare på……….

Liker du dette innlegget?

Del